Teinipojat pakenivat poliisia Kouvolassa – varastetulla autolla 130 km/h neljänkympin alueella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Viisitoistavuotias poika pakeni poliisia varastetulla henkilöautolla Kouvolassa sunnuntaina 12. tammikuuta aamuyöllä. Takaa-ajo tapahtui Kouvolan keskustassa ja jatkui Eskolanmäkeen päin. Auton kyydissä oli kaksi muuta 15-vuotiasta poikaa.

Pakenemisen yhteydessä poika törmäsi poliisiautoon. Molempiin ajoneuvoihin tuli vaurioita. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Poliisipartio tavoitti auton Sarkolan kaupunginosassa. Alaikäinen kuljettaja puhallutettiin, mutta alkoholilla ei ollut osuutta. Poliisipartio mittasi teinin kuljettamalle ajoneuvolle 130 kilometrin tuntivauhdin alueella, jossa oli 40 km/h -nopeusrajoitus. Kuljettajaa epäillään myös törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.