YouTube-tähteä kiristettiin – joutui siksi tulemaan kaapista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu YouTube-tähti Nikkie de Jager, joka toimii kanavallaan nimellä NikkieTutorials, tuli maanantaina ulos kaapista. Hän kertoi liki 13 miljoonalle seuraajalleen tuoreella videollaan, että hän on transsukupuolinen. Nainen ei kuitenkaan saanut tehdä tätä omilla ehdoillaan vaan häntä kiristettiin.

Videollaan Nikkie kertoo, että häneltä vietiin oikeus kertoa transsukupuolisuudesta itse. Fox News -sivuston mukaan naista oli kiristetty tällä henkilökohtaisella salaisuudella, minkä vuoksi hän oli päättänyt ottaa vallan takaisin itselleen ja kertoa asiasta ennen kuin se vuotaa julkisuuteen jonkun muun toimesta.

Kiristyksen vuoksi Nikkien täytyi kertoa välittömästi omasta transsukupuolisuudestaan myös omalle poikaystävälleen, jonka kanssa he työstävät tätä asiaa nyt rauhassa. Nainen on saanut paljon tukea seuraajiltaan ja videota onkin katsottu kahden päivän aikana jo lähes 24 miljoonaa kertaa.