JussinHessu-kulttuuripalkinto Uhana Designin yrittäjille

Viihdeuutiset · Stara.fi

JussinHessu-kulttuuripalkinnon saavat tänä vuonna vaatesuunnittelijat Mira Vanttaja ja Hanna Virkamäki, joiden yritys Uhana Design on noussut yhdeksi Suomen kuumimmista vaatebrändeistä. Se on hyvin leimallisesti tamperelainen, eettinen, ekologinen ja paikallisia työllistävä.

He ovat edistäneet uudenlaista arvoajattelua perinteisellä toimialalla, sekä murtaneet perinteisiä käsityksiä. Kestävä kehitys, arvot ja niillä johtaminen ovat yhteiskunnallisen vaikuttamisen päivänpolttavia puheenaiheita vuonna 2020.

Yrittäjät Mira Vanttajan ja Hanna Virkamäen yhteistyöstä lähtenyt projekti on kasvanut aidoksi yhteisöksi ja yritykseksi, joka seisoo oikeudenmukaisuuden, tasa-arvon, vastuullisuuden ja rohkean kauneuden takana tänään ja huomenna.

Heidän suunnittelussaan yhdistellään taidetta tekstiilin suunnitteluun ja edistetään pitkän käyttöarvon kestävän kehityksen mukaista kulttuuria.

JussinHessu-kulttuuripalkinto on vuodesta 1991 jaettu Tammerkosken Nuorkauppakamarin ja Tampereen Nuorkauppakamarin tunnustus merkittävistä kulttuuriteoista.