Gwyneth Paltrow paljasti erostaan Brad Pittiin – ei syönyt viikkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Gwyneth Paltrow on tällä hetkellä naimisissa Brad Falchukin kanssa. Hänellä on myös kaksi lasta entisestä liitostaan muusikko Chris Martiniin. Aikuisuuden kynnyksellä Paltrow seurusteli Brad Pittin kanssa ja paljasti nyt, että ero Pittistä otti erityisen koville.

Gwyneth Paltrow muistelee menneiden vuosien kansikuvia, joissa hän on poseerannut Harper’s BAZAAR -lehdelle. Ensimmäisessä kansikuvassa nuori Paltrow hymyilee. Näyttelijä kuitenkin muistaa, että kyseinen aika oli hänelle hyvin vaikeaa, koska hän oli silloin juuri eronnut Brad Pittistä.

Gwyneth Paltrow kertoi, että hän oli todella laiha eron jälkeen, koska hän ei ollut pystynyt syömään viikkoon parisuhteen päättymisen jälkeen. Nykyään 56-vuotias Brad Pitt ja 47-vuotias Gwyneth Paltrow ovat kuitenkin hyviä ystäviä.