Paris Hiltonin lasagnereseptistä valtava nettihitti – kuka tahansa osaa tehdä!

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiiritähti Paris Hilton käy paljon hänen ystäviensä kanssa ulkona syömässä, mutta hän myös rakastaa ruoanlaittoa. Nyt nainen esittelee kokkaustaitojaan hänen tuoreella YouTube-videollaan.

Paris Hilton on jo pikkutytöstä saakka ollut kiinnostunut ruoanlaitosta. Hän on aina istuskellut keittiössä ja seurannut miten hänen äitinsä on tehnyt ruokaa ja leiponut. Nyt 38-vuotias tähti päätti esitellä julkaisemallaan videolla miten hänen kuuluisa lasagnensa tehdään.

Paris Hilton käyttää lasagneensa kahta juustoa, ricottaa ja mozzarellaa, joiden määrässä kaunotar ei säästele. Hilton tekee videolla todella suuren annoksen lasagnea, jota riittäisi syötäväksi vaikka hieman suuremmallekin perheelle.