Elizabeth Hurleyn bikinivartalo hipoo täydellistä – Austin Powersin kaunotar säväyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. Tähti tunnetaan myös ahkerana Instagram-käyttäjänä. Viime aikoina 53-vuotias näyttelijä on ilahduttanut fanejaan jo useita kertoja näyttävien bikinikuvien merkeissä.

View this post on Instagram

😘😘😘 #elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Austin Powersin kuuma kaunotar on nykyisin melko aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, ja erityisesti hän julkaisee näyttäviä kuviaan itsestään bikineissä. Ja miksi ei julkaisisi, sillä hänen vartalonsa on edelleen kuin parikymppisellä nuorella naisella.

Elizabeth Hurley asuu nykyään Los Angelesissa, ja kehuu Kaliforniaa upeaksi paikaksi, vaikka kaipaakin kotiaan. Tähti on esiintynyt viimeksi televisiossa The Royals -sarjassa, ja seuraavaksi hänet tullaan näkemään Runaways-sarjan tulevalla kolmannella tuotantokaudella.