Madonna perui taas konsertin – jo yhdeksäs tällä kiertueella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popin kuningatar Madonna on joutunut perumaan Madame X -kiertueella useita konsertteja lääkärin määräyksestä. Hän ei ikänsä ja hyvinvointinsa vuoksi pysty esiintymään useita päiviä perjälkeen. Fanit ihmettelevät, miksi esiintymisiä on ylipäätään buukattu niin usein.

Useat fanit ympäri maailmaa ovat joutuneet pettymään, koska Madonna on ilmoittanut konserttien peruuntumisesta. Tällä kertaa nainen on perunut maanantain konsertin Lontoossa 27. tammikuuta. Hän on sanonut yhdeksi syyksi kipeytyneen polven, RadarOnline uutisoi.

Monet kuitenkin uskovat, että Madonnan 61 ikävuotta alkavat olla syynä esiintymistahdin rankkuudelle. Osa faneista on ostanut keikkalippujen lisäksi lennot kohteeseen ja majoituksen, joten Madonnan viime hetken peruminen kolahtaa ikävästi monen kukkarolle.

View this post on Instagram

I am deeply sorry that I have to cancel my concert scheduled for Monday January 27th in London. Under doctors guidance I have been told to rest for a few days. As you all know, I have injuries that have plagued me since the beginning of the tour but I must always listen to my body and put my health first. The last thing I want to do is disappoint my fans or compromise the integrity of my show. So I will keep going until I cannot. As always- anyone who purchased a ticket will be refunded for tickets purchased that evening. The show on Wednesday January 29th will go as scheduled. Again I am deeply sorry to disappoint anyone and please know that it hurts me more than you can imagine to have to cancel any shows. Thank you again for your understanding. 🙏🏼.

A post shared by Madonna (@madonna) on