Poliisi sai tiedon Vääksyn onnettomuudesta somesta – kukaan ei soittanut hätänumeroon

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi sai lauantaina 25. tammikuuta ilmoituksen sosiaalisen median kanavia pitkin Vääksyssä Rantakulmantiellä tapahtuneesta henkilöauton ulosajosta. Tapahtuneesta ei kuitenkaan oltu ilmoitettu hätäkeskukselle. Poliisi meni tarkastamaan tilannetta.

Poliisipartio havaitsi onnettomuuden jäljet paikalle päästyään, mutta tieltä ulos ajanut auto oli jo poistunut. Aikaa oli kulunut useampi tunti onnettomuuden jälkeen. Poliisi suoritti selvityksiä ja etsintöjä, ja onnettomuusauto löydettiin liikenteestä Vääksyn keskustassa.

Auton kuljettajana toiminut nuorehko mies myönsi onnettomuuden tapahtuneen hänen ollessa kuljettajana. Poliisipartio kirjasi rikosilmoituksen nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantamminen. Lisäksi kuljettajan hallusta löytyi toisen vahingoittamiseen soveltuva paineilmatoiminen ase.