Tubettaja lavasti tyttöystävänsä kuoleman – halusi somenäkyvyyttä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube-tähti ImJayStation, oikealta nimeltään Jason Ethier, järkytti taannoin faninsa kertomalla tyttöystävänsä joutuneen rattijuopon tappamaksi. Nyt tubettajan väite on paljastunut pelkäksi somenäkyvyyden vuoksi tehdyksi huijaukseksi.

Ethier kertoi 21. tammikuuta julkaisemassaan videossa itkuisena tyttöystävänsä Alexia Maranon kuolleen. Myöhemmällä videollaan hän yritti ottaa yhteyttä Maranon henkeen Ouija-laudan avulla ja vieraili tyttöystävän kuolinpaikalla tien varrella.

Sunnuntaina Ethier kuitenkin julkaisi videon, jolla hän tunnusti Maranonin olevan todellisuudessa edelleen hengissä. Miehen mukaan alun perin juonessa mukana ollut tyttöystävä on kuitenkin sittemmin jättänyt hänet. Ethier myös väitti Maranonin väittäneen joutuneensa tubettajan pahoinpitelemäksi ja tehneen hänestä rikosilmoituksen.

Newsweek-lehden mukaan Jason Ethieristä ei ole kuitenkaan tehty pidätysmääräystä. Youtube-tähti tunnetaan lukuisista kyseenalaista julkisuutta saaneista tempauksistaan. Hän on videoillaan muun muassa väittänyt saaneensa Ouija-laudalla yhteyden räppäri Mac Millerin henkeen ja lavastanut ryöstetyksi joutumisen.