Mies ottanut selfien joka päivä 20 vuoden ajan – projekti jatkuu edelleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noah Kalina aloitti kuvata itseään 19-vuotiaana. Hän ottaa joka päivä selfien, jonka hän lisää kuvakokoelmaansa. Hän on nyt 39-vuotias ja kuvia on kertynyt yli 7.000 kappaletta. Mies on editoinut valokuvistaan kokoelmavideoita ennenkin.

Nyt nähdään 20 vuoden aikana kuvatut Kalinan selfiet yhdellä ja samalla videolla. Tuloksena on huikea sukellus miehen elämään, kasvuun ja ulkonäkömuutoksiin yksi kuva kerrallaan.

Samanlaisella idealla on toteutettu lukuisia videoita ja kasvutarinoita. Valokuvissa esiintyy useimmiten aina yksi ja sama henkilö, olipa heidän vointinsa tai tunnetilansa mikä tahansa. Tausta ja ympäristö vaihtuu, mutta henkilö pysyy samana – vai muuttuuko myös hän vuosien mukana? Noah Kalinan perusilme on aina valokuvassa samanlaisen neutraalina, mutta video herättää runsaasti tunteita.