Näyttelijä Shay Mitchellin synnytys videolla – maaginen ensikohtaaminen tyttären kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Shay Mitchell tunnetaan parhaiten hänen Emily Fields -roolihahmostaan Valehtelevat viettelijät -teinidraamasarjassa. 32-vuotias nainen on nykyään myös äiti saatuaan esikoistyttärensä hänen miehensä Matte Babelin kanssa 2019 vuoden lokakuussa.

Shay Mitchellistä kuvattiin YouTube-sarjaa hänen ollessaan raskaana. Myös naisen synnytys dokumentoitiin kokonaisuudessaan aina siitä lähtien kun naisen lapsivedet alkoivat vuotamaan hänen ollessaan kotona. Mitchell lähti miehensä Babelin kanssa sairaalaan melko nopeasti, koska kivut yltyivät pienen ajan kuluessa sietämättömän koviksi.

Shay Mitchell yritti mahdollisimman pitkään pärjätä ilman kivunlievitystä, mutta kun hän ei vielä 23 tunninkaan kuluttua ollut valmis ponnistamaan, hän päätti lääkärin suosituksesta turvautua epiduraliin. Kivunlievityksen jälkeen nainen sai hieman nukuttua, mutta synnytys ei kuitenkaan edennyt ponnistusvaiheeseen toivottua nopeutta.

Tulehdusriski kasvoi lapsiveden vähyyden vuoksi kun lapsiveden menosta oli kulunut jo 30 tuntia, minkä vuoksi synnytyksessä avustava doula alkoi pelkäämään keisarinleikkaukseen joutumista. 33 tunnin kuluttua nainen oli kuitenkin valmis ponnistamaan. Vauvan ja tuoreen äidin ensikohtaaminen kuullaan videolla. Shay Mitchell kommentoi, että synnytys on hänen elämänsä intensiivisin kokemus.