Grammy-gaalan pukuloisto purettiin – tässä parhaat ja huonoimmat asut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Grammy-gaala järjestettiin 27. tammikuuta, jolloin musiikkialan kerma sai pukeutua parhaimpiinsa ja juhlia musiikillisia saavutuksia. Nyt videolla nähdään kooste illan parhaiten ja huonoiten pukeutuneista tähdistä.

Artistit ottavat usein riskejä pukeutumisensa suhteen, minkä vuoksi osa heistä onnistuu loistavasti asuvalinnassaan kun taas osa kiinnittää huomiota negatiivisella tavalla. Clevver Style -kanava ruotii uudella videollaan Grammy-gaalan parhaiten ja huonoiten pukeutuneet.

Lizzo pääsi valkoisella upealla asullaan parhaiten pukeutuneiden listan kärkisijoille. Myös Ariana Grande sai naiset huokailemaan unelmaisella iltapuvullaan, joka muistutti isoa pilveä tai hattaraa. Shawn Mendes ihastutti kriitikoita punaisessa puvussaan ja kiharissa hiuksissaan. Priyanka Chopran paljastava asu tuntui olevan monille liikaa useine näyttävine yksityiskohtineen.