Instagram-malli sai kommentteja kapeista huulistaan – vastasi nasevalla videolla takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media lisää tutkitusti nuorten paineita oman ulkonäkönsä suhteen ja voi aiheuttaa jopa masennusta. Nyt malli Karina Irby muistuttaa hänen miljoonaa seuraajaansa siitä, että ihmisten ei tarvitse vastata omalla ulkonäöllään jokaista vallalla olevaa trendiä tai kauneusihannetta.

Instagram

Tällä hetkellä moni nuori nainen ottaa huuliinsa täytettä saavuttaakseen pulleat huulet, joita nykyään ihannoidaan. Karina Irbylla on luonnostaan kapeat huulet ja nainen onkin kyllästynyt siihen, että siitä muistutetaan häntä jatkuvasti.

Karina Irby julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jonka yhteydessä hän kertoo saavansa paljon miehiltä palautetta siitä, että hänellä on kapeat vaaleaihoisen naisen huulet. Nainen haluaa videollaan muistuttaa hänen seuraajilleen, että asia on juurikin näin eikä muuksi muutu.

Karina Irby on sosiaalisessa mediassa ja etenkin Instagramissa mainetta niittänyt malli, joka tunnetaan myös värikkäiden Moana-bikinien luojana. Australialainen nainen levittää sanaa positiivisen minäkuvan puolesta ja on jälleen videonsa myötä viestittänyt, että hän on tyytyväinen omaan ulkonäköönsä ilkeistä kommenteista huolimatta.