Selena Gomez uudesta albumistaan: ”Rehellisintä musiikkia mitä olen tehnyt”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Selena Gomez oli pitkään poissa esiintymislavoilta keskittyessään omaan hyvinvointiinsa. Nyt 27-vuotias nainen on kuitenkin palkinnut faniensa odotuksen ja julkaissut uutta musiikkia. Gomez julkaisi perjantaina 10. tammikuuta uuden Rare-nimeä kantavan albuminsa.

Albumilla on yhteensä 13 kappaletta, joista suurin osa on uusia. Vain Lose You To Love Me ja Look At Her Now -kappaleet julkaistiin singleinä viime vuoden puolella. Gomez on tehnyt paljon itsetutkiskelua viime vuosien aikana, ja levyllä onkin kuultavissa uusi asenne ja täysin uudenlainen itsevarmuus.

27-vuotiaan Gomezin mukaan levyllä kuullaan aidointa ja rehellisintä musiikkia, jota nainen on koskaan julkaissut. Neljään vuoteen on poptähden mukaan mahtunut paljon ylä- ja alamäkiä, minkä vuoksi tähti on onnellinen siitä, että uusi musiikki näkee viimein päivänvalon.