Kobe Bryantin vaimo Vanessa kiittää tuesta – perhekuva saa kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Urheiluhistorian suosituimpiin koripalloilijoihin lukeutuvan Kobe Bryantin kuolema kosketti monia. 41-vuotias supertähti menehtyi lento-onnettomuudessa 13-vuotiaan tyttärensä Giannan kanssa helikopterin pudottua vuorenrinteeseen Los Angelesin Calabasissa.

Tragedia on ollut Bryantin perheelle todella suuri. Miestä ja Giannaa jäivät suremaan äiti Vanessa ja kolme siskoa, Natalia, Bianka ja Capri. Nyt perheenäiti on julkaissut kuusihenkisestä perheestä kauniin kuvan, jonka kuvatekstissä hän haluaa kiittää kaikkia ihmisiä heidän saamastaan tuesta.

– Mitkään sanat eivät riitä kuvailemaan tuntemaamme kipua. On mahdotonta kuvitella elämää ilman heitä, Vanessa kirjoittaa.

Miljoonien ihmisten rukoukset ja osanotot ovat koskettaneet perhettä. Vanessa kertoo, että Koben ja Giannin äkillinen menettäminen on ollut musertavaa, minkä vuoksi kaikki rukoukset heidän puolestaan tulevat nyt tarpeeseen.

https://www.instagram.com/p/B77K8XWDY7O/