Kobe Bryantin vaimo Vanessa kiittää tuesta – perhekuva saa kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Urheiluhistorian suosituimpiin koripalloilijoihin lukeutuvan Kobe Bryantin kuolema kosketti monia. 41-vuotias supertähti menehtyi lento-onnettomuudessa 13-vuotiaan tyttärensä Giannan kanssa helikopterin pudottua vuorenrinteeseen Los Angelesin Calabasissa.

Tragedia on ollut Bryantin perheelle todella suuri. Miestä ja Giannaa jäivät suremaan äiti Vanessa ja kolme siskoa, Natalia, Bianka ja Capri. Nyt perheenäiti on julkaissut kuusihenkisestä perheestä kauniin kuvan, jonka kuvatekstissä hän haluaa kiittää kaikkia ihmisiä heidän saamastaan tuesta.

– Mitkään sanat eivät riitä kuvailemaan tuntemaamme kipua. On mahdotonta kuvitella elämää ilman heitä, Vanessa kirjoittaa.

Miljoonien ihmisten rukoukset ja osanotot ovat koskettaneet perhettä. Vanessa kertoo, että Koben ja Giannin äkillinen menettäminen on ollut musertavaa, minkä vuoksi kaikki rukoukset heidän puolestaan tulevat nyt tarpeeseen.

View this post on Instagram

My girls and I want to thank the millions of people who’ve shown support and love during this horrific time. Thank you for all the prayers. We definitely need them. We are completely devastated by the sudden loss of my adoring husband, Kobe — the amazing father of our children; and my beautiful, sweet Gianna — a loving, thoughtful, and wonderful daughter, and amazing sister to Natalia, Bianka, and Capri. We are also devastated for the families who lost their loved ones on Sunday, and we share in their grief intimately. There aren’t enough words to describe our pain right now. I take comfort in knowing that Kobe and Gigi both knew that they were so deeply loved. We were so incredibly blessed to have them in our lives. I wish they were here with us forever. They were our beautiful blessings taken from us too soon. I’m not sure what our lives hold beyond today, and it’s impossible to imagine life without them. But we wake up each day, trying to keep pushing because Kobe, and our baby girl, Gigi, are shining on us to light the way. Our love for them is endless — and that’s to say, immeasurable. I just wish I could hug them, kiss them and bless them. Have them here with us, forever. Thank you for sharing your joy, your grief and your support with us. We ask that you grant us the respect and privacy we will need to navigate this new reality. To honor our Team Mamba family, the Mamba Sports Foundation has set up the MambaOnThree Fund to help support the other families affected by this tragedy. To donate, please go to MambaOnThree.org. To further Kobe and Gianna’s legacy in youth sports, please visit MambaSportsFoundation.org. Thank you so much for lifting us up in your prayers, and for loving Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri and me. #Mamba #Mambacita #GirlsDad #DaddysGirls #Family ❤️

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on