Adam Lambert konsertoi Suomessa ensi syksynä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jättisuosioon noussut laulaja Adam Lambert saapuu syyskuussa konsertoimaan Suomeen. Queen-yhtyeen kokoonpanosta tunnettu artisti nähdään Helsingin Jäähallissa 12. syyskuuta. Lambert juhlistaa ympäri Eurooppaa ulottuvalla soolokiertueellaan maaliskuussa ilmestyvää Velvet-albumiaan.

Albumilta on jo julkaistu Roses-niminen single, jolla on mukana myös Nile Rodgers. The Velvet -kiertue alkaa Manchesterista, Isosta-Britanniasta, 30. elokuuta Manchester Pride -festivaalilta ja jatkuu Lontoon Wembley Arenan kautta Keski-Euroopasta syyskuussa Helsinkiin.

Vuonna 1982 syntynyt Lambert nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2009 American Idol -TV-ohjelman myötä. Myöhemmin samana vuonna hän julkaisi debyyttialbuminsa For Your Entertainment. Kaiken kaikkiaan Lambertin albumeita on myyty ympäri maailman jo yli kolme miljoonaa ja singlejä yli viisi miljoonaa kappaletta. Soolouransa lisäksi hän on toiminut Queen-yhtyeen solistina vuodesta 2011.