Äidin avokadoniksi hämmästyttää – näin hedelmä pysyy tuoreena viikon ajan

Koti & Asuminen Ruoka · Tim Isokivi

Avokadolla on paha tapa alkaa tummenemaan nopeasti kuoren poistamisen jälkeen. Nyt sosiaalisessa mediassa on hämmästelty erään naisen vinkkiä, jonka avulla hedelmän pilaantumiselta pitäisi välttyä.

Uusiseelantilainen Cherry Gaddes ei halunnut kääriä avokadon rippeitä muovikelmuun. Niinpä hän päätti kokeilla käärimiseen salaatinlehteä, joka osoittautui huomattavasti paremmaksi vaihtoehdoksi.

Gaddesin mukaan avokado säilyi jopa viikon ajan tuoreena salaatinlehteen käärittynä. Hän jakoi niksinsä Facebookissa, jossa se on kerännyt viikon aikana ja yli yhdeksän tuhatta tykkäystä ja seitsemän tuhatta uudelleenjakoa.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10221849085562309&set=a.4558442525112&type=3