Mies sheivasi kulmakarvansa päihtyneenä – piirsi uudet tussilla työhaastatteluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viikonlopun viettäminen vahvasti päihdehuuruisissa merkeissä ei ole fiksuin veto juuri ennen työhaastattelua. Krapulan lisäksi runsaalla päihteiden käytöllä voi olla toisenlaisia, yllättävämpiä vaikutuksia.

Gooko-nimellä esiintyvä Twitter-käyttäjä avautui viraalina levinneessä julkaisussaan ensimmäisestä työhaastattelustaan Burger Kingissä. Sitä oli edeltänyt pitkä viikonloppu muun muassa ekstaasin merkeissä. Syystä tai toisesta Gooko oli päätynyt sekavassa tilassa ajelemaan pois kulmakarvansa toiselta puolelta kasvojaan.

Nuorukainen panikoi, kunnes koulukaveri lupautui piirtämään hänelle uudet kulmakarvat tussilla. Gooko ei saanut hakemaansa työpaikkaa Burger Kingissä. Epäselväksi jää, kuinka paljon päätökseen vaikuttivat hänen tussilla piirretyt kulmakarvansa.