Mies levitti nauloja autotielle – tuomittiin 30 päiväksi vankeuteen

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Nauloilla vaaratilanteita liikenteessä aiheuttanut 57-vuotias mies joutunut vastuuseen teoistaan. Yhdysvaltojen Oregonin teille nauloja kaatanut Bret Michael Wilson tuomittiin 30 vuorokauden vankeusrangaistukseen.

Wilson kylvi kahden vuoden aikana yli 50 kertaa nauloja vilkkaille autoteille. Nighttime Nailer, eli Yönaulaaja -lempinimen saanut mies jäi lopulta kiinni poliisin huomattua hänet viskomassa nauloja liikkuvasta autostaan.

Varhain aamuöisin nauloja tielle ripotellut Wilson tuli vahingoittaneeksi teollaan lukuisia autoja. Mies kertoo The Oregonian -lehden mukaan kyseessä olleen kosto häntä kohtaan töykeästi käyttäytyneille autoilijoille. Vankeusrangaistuksen ja 2,000 dollarin vahingonkorvauksien maksamisen lisäksi Wilson määrättiin mielentilatutkimukseen.

Oregon City’s nighttime nailer has been nailed This morning at about 5:37 am, patrol officers caught 56-year-old…

Publiée par Oregon City Police sur Mardi 1 octobre 2019