Murhattiinko muusikkolegenda James Brown? Syyttäjä harkitsee tutkinnan aloittamista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Funkin ja soulin supertähti James Brown kuoli 73-vuotiaana vuonna 2006. Tähden kuolemansyyksi kirjattiin sydänkohtaus ja keuhkoihin päätynyt neste, mutta kaikki eivät usko kyseessä olleen vahinko.

Yhdysvaltojen Atlantassa työskentelevä piirisyyttäjä Paul Howard Jr. on paljastanut harkitsevansa Brownin kuolemaan liittyvän tutkinnan aloittamista. Syyttäjä on tavannut Jacque Hollander -nimisen naisen. Hän väittää hallussaan olevan todisteita muusikon murhasta, uutisoi CNN.

Howard tulee tutkimaan Hollanderin hänelle antamaa materiaalia ja päättämään niiden pohjalta, tuleeko tutkinnat aloittaa. Vuosikymmeniä kestäneen ja edelleen vaikutusvaltaisen uran tehnyt James Brown muistetaan hiteistän, kuten Sex Machine ja Get Up (I Feel Like Being a).