Mieheni on palkkiometsästäjä -sarjan Dog asuu taas yksin – apuna ollut tyttöystävä muutti pois

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitysarjasta tutun palkkionmetsästäjä Duane ”Dog” Chapmanin vaimo Beth kuoli viime kesänä syöpään. Duane löysi lohtua vaimonsa parhaasta ystävästä ja poikansa ex-tyttöystävä Moon Angellista. Nyt Dog on kuitenkin päättänyt pärjätä omillaan.

Hän on sanonut Moon Angellin antavan paljon lohtua ja apua elämässään. Nainen asui jopa saman katon alla Duanen kanssa. Nyt mies on kuitenkin käynyt läpi perustavanlaatuisen keskustelun Moon Angellin kanssa ja päättänyt jatkaa eloa yksin. Moon Angell muutti pois perheen asunnosta.

Mieheni on palkkiometsästäjä -sarjan tulevaisuus on vielä epävarmaa. Duane Chapman on kuitenkin ilmaissut halukkuutensa jatkaa suosittua ohjelmaa ja sen kuvauksia, RadarOnline uutisoi. Hän on 66-vuotias ja jahtaa etsintäkuulutettuja rikollisia.