Näyttelijä joutumassa vankilaan – järjestää ylenpalttiset läksiäiset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Lori Loughlin on tullut tunnetuksi useista rooleistaan niin elokuvissa kuin televisiosarjoissakin. Hän on naimisissa muotisuunnittelija Mossimo Giannullin kanssa. Nyt avioparia odottanee vankeusrangaistus, joka on tulossa lahjomisesta.

Lori Loughlinia ja hänen miestään syytetään lahjomisesta. Lori Loughlin ja Mossimo Giannulli maksoivat syytteen mukaan 500.000 dollaria lahjuksia Etelä-Kalifornian yliopistolle sen vuoksi, että heidän 20-vuotiaat tyttärensä Bella ja Olivia pääsisivät kouluun opiskelemaan.

Radar Online -sivuston mukaan nainen on niin varma joutuvansa vankilaan, että hän on alkanut tuhlaamaan omaisuuttaan ja käyttämään rahaa melkoisella tahdilla. Nainen on muun muassa järjestämässä hänen ystävilleen ja perheelleen ylellisiä läksiäisiä ennen hänen tuomionsa täytäntöönpanoa.

Läksiäisiin on lähipiirin mukaan uponnut jo kymmeniä tuhansia dollareita. Nainen on hankkinut juhliin esiintyjiä, gourmet-ruokaa ja kalliimpia samppanjoita. Juhlien myötä pariskunta haluaa hyvästellä ystävänsä, joita he eivät tule näkemään pitkään aikaan mikäli joutuvat vankilaan suorittamaan tuomiotaan.