Rodrigo Alvesin järkyttävät leikkauskuvat – kasvot kuin pahoinpitelyn jäljiltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialaissyntyinen 36-vuotias Rodrigo Alves on nykyään nainen. Hän vapautti uuden sukupuolensa vuodenvaihteessa ja elää nykyisin nimellä Roddy tai Jessica Alves. Uusi identiteetti vaatii uusia ulkonäkömuutoksia – totta kai.

Kauneusleikkauksissa ulkonäkönsä kokonaisvaltaisesti muuttanut Rodrigo Alves on poistattanut aataminomenansa ja antanut plastiikkakirurgien operoida kasvojensa piirteitä Belgian Antwerpissä. Julkkis on esitellyt 30.000 euron kauneusleikkauksen jälkeistä näkyä Instagramin tarinoissa. Hänen kasvonsa ovat kuin rankan pahoinpitelyn jäljiltä.

Instagram

Roddy on sanonut Daily Mailin mukaan, että ei tunne kipua. Sen sijaan hänellä on epämukava olo leikkauksen jäljiltä ja eniten siksi, että ei pääse näkemään tuloksia vielä. Hänen suurin toiveensa olisi, että naismainen ulkonäkö peittoaisi vanhat ja miesmäiset piirteet.