Mitkä kurvit! Bikinit joutuivat koville Blac Chynan yllä – kehopositiivisuus tapissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisperheestä tuttu Rob Kardashian syytti 2,5 vuotta sitten Blac Chynaa pahoinpitelystä, kun Chyna oli lyönyt Robia kasvoihin ja yrittänyt kuristaa puhelimen laturinjohdolla. Hän kertoi naisen olleen sekaisin alkoholin ja lääkkeiden yhteisvaikutuksesta joulukuussa 2016. Glamour-malli yrittää nyt saada Kardashiania luopumaan syytteistä.

Blac Chyna nähdään usein poseeraamassa vähäpukeisena sosiaalisen median kuvissaan, ja niin on käynyt tälläkin kerralla. Kehopositiivisuuden lähettiläänä tunnettu Chyna esittelee nimittäin uhkeaa vartaloaan bikineihin verhottuna. Seuraajien mukaan ainakin toinen somekuvista on vahvasti kuvankäsitelty jälkikäteen. Katso kuva tästä.

Rob Kardashianin pahoinpitelyn lisäksi Chynaa syytettiin Kylie Jenneriltä vuokrattuun kartanon aiheuttamistaan 100.000 dollarin vahingoista, koska hän oli rikkonut television ja asunnon pintamateriaaleja. Kylie Jenner kuitenkin luopui oikeusjutusta, koska ei halunnut astua oikeussalin todistajanaitioon. Rob Kardashian ei kuitenkaan ole aikeissa luopua syytteistä. Viimeisin oikeusriita koskee Dream-tyttären huoltajuutta, jonka Rob Kardashian haluaisi itselleen.