Maisa Torppa muistelee häitään – julkaisi lisää upeita hääkuvia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen malli ja mediapersoona Maisa Torppa meni ystävänpäivänä naimisiin informaatioteknologiaysrityksen johtajan kanssa. Parin rakkaustarina alkoi ystävyydestä viime vuonna. Maisa jakoi äskettäin ihastuttavan kuvan hänen hääpäivästään, jota nainen muistelee taas sosiaalisessa mediassa.

Torppa julkaisi aiemmin Kämp-hotellin ravintolan portaikossa otetun kuvan, jossa hän halaa Mikko-rakastaan. Nyt nainen on julkaissut lisää kuvia hääpäivästään. Toisessa kuvassa Maisa Torppa poseeraa yksin ja esittelee upean Pukuni-liikkeen suunnitteleman puvun laahusta.

Maisa Torppa julkaisi myös kauniin kuvan, jossa hän tanssii ensimmäistä tanssiaan aviomiehensä kanssa. Kolmantena kuvana nähdään tilannekuva, jossa naisen hääpuku esitellään myös edestä. Puvussa on upean liehuva helma ja kaunis kirjailtu pitsinen yläosa.