Vanhemmat ihmettelevät Amanda Bynesin kihlausta – mies täysin ventovieras

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsinäyttelijänä kuuluisuuteen noussut sekä sittemmin päihderiippuvuuksien ja mielenterveysongelmien vuoksi otsikoihin noussut Amanda Bynes ilmoitti äsken kihlauksestaan Instagramissa. Hän on vanhempiensa holhouksen alla, eikä Amandan kihlauksesta ole sovittu etukäteen.

Entertainment Tonightin mukaan Amanda Bynesin vanhemmilla ei ole hajuakaan, kuka heidän tyttärensä kanssa kihlautunut Paul Michael on. Lehdet ovat kertoneet, että pari tapasi toisensa vieroitushoidossa kaksi kuukautta sitten, eivätkä he asu yhdessä. Paul Michael on 28-vuotias.

Poskeensa sydäntatuoinnin ottanut takavuosien teinitähti Amanda Bynes julkaisi Instagramiin kuvan timanttisormuksesta sekä kihlatustaan. Hän tulee tarvitsemaan vanhempiensa luvan, jos haluaa mennä naimisiin. Amanda Bynesilla on todettu päihdeongelmien lisäksi ainakin skitsofrenia ja kaksisuuntainen mielialahäiriö.

View this post on Instagram

Lover

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on