MTV: Mies masturboi Vaasan Prisman naistenvessassa – nainen järkyttyi näkemästään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vaasan Prismassa asioinut nainen oli nähnyt naisten saniteettitiloissa masturboineen miehen. Hän järkyttyi näkemästään ja meni kertomaan kopissa onanoineesta henkilöstä omalle aviomiehelleen. Pariskunta uskoo itseään tyydyttäneen miehen kuuluneen Prisman henkilökuntaan.

MTV Uutiset kertoo vaasalaisnaisen avanneen vessankopin ja löytäneen sieltä miehen masturboimasta housut nilkoissa.

Järkyttynyt vaasalainen oli lyönyt naistenhuoneen vessakopin oven kiinni, eikä masturboinut mies ollut reagoinut tähän mitenkään. Nainen jäi aviomiehensä kanssa odottamaan kopin henkilöä vessojen ulkopuolelle.

Pariskunta näki, että mies kulki ilmeisesti lukitusta ja henkilökunnalle tarkoitetusta ovesta vessasta saavuttuaan. Prisman johtaja Markku Aspfors on kiistänyt jyrkästi miehen kuuluvan Prisman henkilökuntaan. Vaasalaisnainen suunnittelee rikosilmoituksen tekemistä.