Ariel Winter juhli alusasussa – tätä ei Suomessa nähdä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Ariel Winter yllättää faninsa usein omilla tyylivalinnoillaan. Näyttävien asujen vuoksi nainen voikin olla aina varma siitä, että hänet tullaan valokuvaamaan paparazzien toimesta olipa hän matkalla ruokakauppaan tai illalliselle.

Juuri 22 vuotta täyttänyt Ariel Winter juhli näyttävästi hänen Moderni Perhe -näyttelijäkollegansa Sarah Hylandin kanssa. Näyttelijät olivat kokoontuneet yhteen juhlistamaan 11-vuotisen ohjelman viimeisten jaksojen kuvaamista.

Ariel Winter oli pukeutunut mustaan asuun, joka koostui alusvaatteista ja mustasta täysin läpinäkyvästä mekosta, jonka nainen oli vetänyt alusasun päälle. Nainen kantoi seksikästä asuaan todella itsevarmasti eikä kyseinen asu olisikaan ollut ujon seinäruusun valinta. Ariel Winter kohahduttaa usein pukeutumalla paljastavasti ja melko seksikkäästi, minkä huomioon ottaen tuoreinkaan asu ei ollut poikkeuksellinen.

https://www.instagram.com/p/B860BUPFBlL/