Gisele Bündchen aviomiehensä kanssa kuntosalilla – eivät pidä vapaapäiviä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Gisele Bündchen on ollut hänen aviomiehensä Tom Bradyn kanssa naimisissa jo yli kymmenen vuotta. Pariskunnalla on yhdessä kaksi lasta Vivian Lake Brady ja Benjamin Brady. Nyt aviopari on julkaissut hellyttävän yhteiskuvan kuntosalilta.

Sanotaan, että yhdessä treenaava pariskunta on myös onnellisempi yhdessä. Tämä näyttäisi Giselen ja Tomin suhteen pitävän paikkansa. Mies julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän on vaimonsa kanssa kuntosalilla. Kuvatekstissään hän kertoo, että he eivät pidä vapaapäiviä.

Kuvasta käy ilmi, että 39-vuotias Gisele Bündchen on edelleen huippukunnossa ja valmiina näytöslavoille. Nainen on aiemmin kertonut kävelleensä uransa aikana jo yli 500 muotinäytöksessä. Bündchen onkin yksi harvoista ja onnekkaista naismalleista, jotka ovat onnistuneet tekemään todella pitkän uran muotibisneksessä.

View this post on Instagram

#nodaysoff 😍

A post shared by Tom Brady (@tombrady) on