Galaxy S20 Ultra -kamerapuhelimen zoomi omaa luokkaansa – testattiin koripallo-ottelussa

Digi · Tim Isokivi

Galaxy S20 Ultra on Samsungin älypuhelinmallien tuore lippulaiva. Muiden ominaisuuksien ohella se on varustettu yhtiön historian kehittyneimmällä kameralla.

Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimessa on 108 megapikselin kamera. Se kyenee 10-kertaiseen optiseen zoomiin ja 100-kertaiseen digitaaliseen zoomiin. 100-kertaista digizoomia esitellään TikTokissa levinneellä tuoreella videolla.

Videolla nähdään, kuinka älypuhelimen zoom-ominaisuus toimii NBA-ottelun peräpenkeiltä käsin. Puhelimen kameran zoomin ansiosta aivan kentän vieressä istuvat katsojatkin erottuvat niin selkeästi, että heidän kasvonsa näkyvät ruudulla selkeästi.

@marekniessnerSPACE ZOOM 100x #samsung #galaxys20ultra #samsunggalaxys20ultra #s20ultra #spacezoom #nba #goldenstatewarriors stephencurry30

♬ Get Ready for This (Game Time Mix) – Dr. Cover Band