Upea video ylistää Suomen luontoa – tyttö luisteli järven jäällä auringonlaskuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tämä talvi on ollut poikkeuksellisen lämmin ja vähäluminen, minkä vuoksi perinteisiä talviurheilulajeja onkin ollut hieman haastavampaa harrastaa Suomessa totuttuun tapaan. Nyt videolla nähdään kuitenkin upea hetki kun eräs luistelija esittelee taitojaan järven jäällä.

Mikko Aro on julkaissut Twitter-kanavallaan upean videon, jossa nähdään miten nainen luistelee järven jäällä kohti auringonlaskua. Aurinko paistaa hyvin alhaalta suoraan kameraan ja heijastuu upeasti peilikirkkaalta järven jäältä. Video on kuvattu lomakylä Solaniemen rantamaisemissa Längelmäveden rannalla Pirkanmaalla.

Naisen luistelu näyttää todella kauniilta kun hän liukuu kameran ohi kohti auringonlaskua. Jää näyttää niin tasaiselta ja kiiltävältä, että se saa tilanteen vaikuttamaan lähes siltä kun luistelija kiitäisi sulan järven päällä luistimillaan.