Poptähti Halsey poseerasi maailmankuulussa kylpylässä – upeat kuvat Islannin Blue Lagoonista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Halsey julkaisi 17. tammikuuta uuden 16 kappaletta sisältävän Manic-nimeä kantavan albumin. Tähti saapui myös Suomeen konsertoimaan 26. helmikuuta osana Manic-kiertuettaan. Tällä hetkellä nainen on Saksassa, mutta ennen sitä hän piipahti myös Reykjavikissa.

Halsey julkaisi hänen Instagram-kanavallaan upeita Reykjavikissa napattuja kuvia. Kuvissa kaunotar nauttii Blue Lagoon -kylpylässä kuumasta lähteestä ja henkeäsalpaavan upeista maisemista. Nainen julkaisi kylpylässä ottamiaan kuvia ja videon, jossa nainen nähdään vedessä ilman meikkiä.

Blue Lagoon -kylpylä tunnetaan vaaleansinisestä ja maitomaisesta vedestään, joka houkuttelee turisteja ympäri vuoden pulahtamaan kauniiseen altaaseen. Kylpylässä vieraileminen on melko kallista, mutta monien mielestä se on kuitenkin jokaisen euron arvoista. Ilmeisesti myös maailmanluokan poptähti oli kylpylän ylellisistä puitteista mielissään.

View this post on Instagram

🥶🥶🥶

A post shared by halsey (@iamhalsey) on