Syöpää sairastava Shannen Doherty keskittyy terveelliseen elämään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muun muassa Beverly Hills 90210 ja Siskoni on noita -sarjoista tunnettu näyttelijä Shannen Doherty on kamppaillut vuosien ajan rintasyövän kanssa. Sairauden toivottiin menneen jo remissioon, mutta tähti ilmoitti hetki sitten, että syöpä on tullut takaisin. Nyt nainen sairastaa neljännen vaiheen syöpää.

Tähti yritti aluksi pitää asian yksityisenä, sillä hän halusi todistaa voivansa jatkaa työskentelyä. Nyt asian ollessa julkista tietoa Shannen Doherty on keskittynyt jälleen siihen, että hän pitää itsestään mahdollisimman hyvää huolta joka päivä.

48-vuotias Shannen Doherty vaalii jokaista päiväänsä ja yrittää nauttia elämästä. Nainen kertoi Instagram-julkaisussaan alkaneensa jälleen patikoida. Tämän lisäksi hän yrittää syödä päivittäin terveellisesti, minkä ansiosta hän kertookin tuntevansa olonsa tällä hetkellä melko hyväksi.