Poliisi yllättyi: Pakettiauton takapenkit oli korvattu nojatuoleilla

Autot · Tim Isokivi

Poliisit ovat tottuneet näkemään työssään sekä laillisilla että laittomilla tavoilla tuunattuja autoja. Harvemmin kuitenkaan yhtä hämmentävillä tavoilla kuin taannoin Australiassa.

Melbournen poliisi pysäytti sunnuntaina pakettiauton, joka oli vihjeen perusteella rekisteröimätön. Auton takaosassa poliiseja odotti yllättävä näky. Sen normaalit penkit oli korvattu säädettävillä La-Z-Boy -lepotuoleilla.

Yhdellä tuoleista istui yhdeksänvuotias lapsi poliisin pysäyttäessä ajoneuvon. Nojatuolit oli asennettu autoon tavalla, joka ei vastannut paikallisia turvallisuusmääräyksiä. Poliisi määräsi auton kuljettajalle sakkoja rekisteröimöttömällä ajoneuvolla ajamisesta, ilman turvavöitä autossa olleesta matkustajasta ja ajoneuvon rekisteröimisen standardien rikkomisesta, uutisoi 9News.

 

PIMP MY RIDE-MOVING IN STYLE2030hrs, Sunday 1 March 2020: Westgate Highway Patrol Officers patrolling in Point Cook…

Publiée par Eyewatch – Wyndham Police Service Area sur Lundi 2 mars 2020

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.