Blake Lively sädehti punaisella matolla – sai juuri kolmannen lapsen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Blake Lively on naimisissa Ryan Reynoldsin kanssa. Pariskunnalla on kolme alle viisivuotiasta lasta, joista nuorin syntyi viime lokakuussa. Livelyn mukaan heidän arkensa on nykyään melko hektistä kolmen lapsen kanssa.

Blake Lively kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että kaksi lasta ei ole lainkaan sama asia kuin kolme lasta. ”Sanotaan, että siirtyminen kahdesta lapsesta kolmeen on lähes sama asia. Se on helppoa. Voin kertoa, että näin sanoneella ihmisellä ei ole kolmea lasta”, 32-vuotias perheenäiti täsmentää.

Naisen mukaan lapsiluku tuntuu siltä kuin se olisi kasvanut kahdesta kolmeen tuhanteen. Blake Livelyn mielestä asiaa hankaloittaa se, että lapsia on nyt enemmän kuin vanhempia, minkä vuoksi hän välillä kokeekin olevansa alakynnessä. Näyttelijä kuitenkin hehkuu tuoretta vauvaonnea ja on selvästi jo hyvin toipunut raskausajasta ja synnytyksestä.

Blake Lively nähtiin juuri The Rhythm Section -elokuvan ensi-illassa edustamassa New Yorkissa Academy of Music -teatterissa. Nainen sädehti punaisella matolla upeassa mustassa Dolce & Gabbanan iltapuvussa.