Kim Kardashian esittelee alusvaatteensa kaikenkokoisilla naisilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian tunnetaan hänen perhettään seuraavasta Kardashianit-sarjasta, minkä lisäksi 39-vuotias nainen on niittänyt mainetta myös yrittäjänä. Nainen on suunnitellut meikkien ja hajuvesien lisäksi myös oman alusvaatemalliston, joka kantaa nimeä Skims.

Kim Kardashian on tunnetusti muotoilevien alusvaatteiden rakastaja ja suurkuluttaja. Skims-merkin alla hän on suunnitellut muotoilevia alusasuja, pikkuhousuja, rintaliivejä, toppeja ja bodyja. Kardashian toimii itse vaatemerkkinsä mallina, mutta pitää huolen myös siitä, että alusvaatteet nähdään hyvin monipuolisesti erilaisten naisten päällä kampanjoissa.

Kim Kardashian on saanut todella paljon kiitosta faneiltaan siitä, että Sims-mallistojen kampanjakuvissa nähdään aina monia ihonvärejä ja erimallisia naisia. Kim Kardashianin tavoitteena on suunnitella toimivia ja mukavia alusvaatteita kaikenmallisille ja -kokoisille naisille, minkä vuoksi palaute on varmasti lämmittänyt hänen mieltään.