Ariana Grande joutui swattauksen uhriksi – hälytys ammuskelusta tähden kotona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Swattaus on häiriköinnin pahimmillaan hengenvaarallinen muoto, jossa poliisijoukot hälytetään uhrin kotiin perättömien hätäkutsujen muodossa. Nyt swattauksen uhriksi on joutunut poptähti Ariana Grande.

Los Angelesin hätäkeskus sai keskiviikko-iltapäivästä soiton, jonka mukaan Granden kotona oli ammuskeltu. Paikalle saapuneet poliisit kuitenkin totesivat kyseessä olleen perätön hälytys, uutisoi TMZ.

Ariana Grande on joutunut kerran aikaisemminkin vastaavanlaisen häiriköinnin kohteeksi. Swattauksen uhriksi on joutunut myös moni muu julkisuuden henkilö, kuten Justin Bieber, Pharrell Williams, Selena Gomez ja Rihanna. Poliisi kuvailee swattausta vaaralliseksi, sillä se vie pois resursseja todellisista rikoksista.