Alessandra Ambrosio makoili hiekkadyynin päällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti. Joululomakin suuntautui aurinkoon, kuten tavallista.

View this post on Instagram

Island girl vibes 🏝💫 #InAbuDhabi

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Nyt eläköitynyt supermalli on kuvattu silmiähivelevän kauniissa kuvassa makoilemassa niukoissa bikineissä hiekkadyynin päällä. Kuva on ikuistettu Arabiemiraattien Abu Dhabissa. Äskettäin hänet nähtiin poseeraamassa myös Meksikon Tulumissa, jossa Ambrosiolla oli yllään keltaiset bikinit.

View this post on Instagram

She’s only happy in the sun 🌞💕

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.