Miehet tekivät yläkoulun testin – näin paljon tiesivät seksuaalikasvatuksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikuiset voivat ajatella oppineensa elämän ja kokemuksen kautta seksiin ja seksuaalikasvatukseen liittyvät tärkeimmät tiedot. Nyt BuzzFeed-kanava laittoi aikuiset miehet testiin selvittääkseen kuinka hyvin yläkoulussa opitut asiat ovat jääneet heille mieleen.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten miehet pärjäävät testissä, jossa kysytään seksuaalikasvatukseen liittyviä kysymyksiä. Miehille tehtävässä kokeessa on kysymyksiä, joihin yläkoululaiset joutuvat kokeessa vastaamaan. Miehet alkoivat suorittamaan testiä melko itsevarmasti, mutta he kuitenkin yllättyivät siitä miten haastavia kysymyksiä kokeessa oli.

Miehet saivat suorittaa kokeen pareittain, mikä teki kysymyksiin vastaamisesta hieman helpompaa. Naisten kuukautiskiertoon liittyvät kysymykset aiheuttivat kuitenkin hieman päänvaivaa. Miehet muun muassa arvasivat, että naiset vuotavat kuukautisten aikana tuopillisen verta, kun todellisuudessa määrä on pikemminkin kuudesta kahdeksaan teelusikallista.