Näin stailaat trendikkään polkan – Zoey Deutch näyttää mallia

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keskipitkät ja polkkamittaiset hiukset ovat viime vuoden lopulla yleistyneet huomattavasti. Tämä mitta on tällä hetkellä todella suosittu, mutta harva osaa muotoilla sitä useammalla eri tavalla vaan pitääkin hiuksia suurimman osan ajasta suorina.

Nyt myös amerikkalainen näyttelijä Zoey Deutch muutti tyyliään ja leikkasi pitkät hiuksensa lyhyempään polkkamittaan. Tähti on kuitenkin sosiaalisessa mediassaan esitellyt useita eri tyylinäytteitä siitä miten monella tavalla lyhyemmätkin hiukset voi muotoilla.

View this post on Instagram

happy nude year

A post shared by zoey deutch (@zoeydeutch) on

25-vuotias Zoey Deutch on onnistunut luomaan monia näyttäviä tyylejä pitämällä hiuksiaan sekä suorina että kihartamalla niitä. Upea naisellisempi tyyli on luotu kampauksella, jossa loivat ja suuret kiharat antavat lyhyeen hiusmalliin tuuheutta ja ilmavuutta.

View this post on Instagram

bitch i’m little blue riding hood 🐺

A post shared by zoey deutch (@zoeydeutch) on