Kävelykyvytön koiranpentu ja lentotaidoton pulu parhaat ystävät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Todellinen ystävyys ei tunne lajien välisiä rajoja. Tämä käy ilmi ihastuttavasta tapauksesta, jossa liikuntarajoitteisesti koirasta ja pulusta on tullut kaveruksia.

New Yorkissa sijaitsevaan Mia Foundation -eläinsuojaan toimitettiin viime vuonna lentokyvytön Herman-pulu. Eläinsuojan tuore asukas on puolestaan chihuahuan pentu Little Lundy, joka ei kykene kävelemään vammautuneiden takajalkojen vuoksi. Kaksikosta tuli heti miltei erottamattomat niiden tutustuttua toisiinsa.

Mia Foundationissa työskentelevä Gary Rogers otti jakoi Facebookissa kuvia toistensa läheisyydessä viihtyvistä eläimistä. Kuvista tuli nopeasti viraalihitti, ja eläinsuoja keräsi kahden vuorokauden aikana lahjoituksia 6,000 dollarin edestä. CNN-uutissivuston mukaan se kattaa monen suojan eläinasukkaan tarvitsemien leikkausten kulut.

 

I see a new friendship blooming ❤️Herman and Lundy 😊

Publiée par The Mia Foundation – Love For Mia sur Jeudi 13 février 2020