Ison sukuelimen miehille oma deittipalvelu

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Dinky One -deittisivustosta, joka oli suunnattu keskivertoa pienemmän sukuelimen omistaville miehille. Nyt oma treffipalvelu on omistettu myös tavallista isokokoisemmille miehille. Palvelun taustalla on myös Dinky Onen perustanut David Minns.

-Perustettuani maailman suurimman pienten penisten deittisisvuston aloitin Big Onen, deittisivuston isoja peniksiä rakastaville. Isopeniksiset miehet eivät ehkä paini itsetunto-ongelmien kanssa, mutta on olemassa ihmisiä jotka haluavat isokokoisen kumppanin, Minns kuvaili Metro-lehdelle.

Big One -deittisivustolle voivat liittyä miehet, joiden peniksen koko ylittää noin 14 sentin keskivertopituuden. Dinky Oven -sivuston tavoin Big One on avoin miehille, naisille, trans- ja muunsukupuolisille sekä erilaisten seksuaalisten suuntautumisten edustajille. Alastonkuvien jakaminen sivustolla on kielletty.