Tom Hanks kuvaili koronaviruksen erikoisia oireita – pysyneet viikon samana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tom Hanksin ja hänen vaimonsa Rita Wilsonin paljastettiin viime viikolla sairastuneen koronavirukseen. Aviopari sairastui virukseen Australiassa, jossa Hanks oli Elvis-elokuvan kuvauksissa.

Fanit ovat olleet tähtien puolesta hyvin huolissaan, koska 63-vuotias Hanks kuuluu ikänsä puolesta koronaviruksen riskiryhmään. Tähtipariskunnan oireet ovat kuitenkin olleet melko lievät heidän onnekseen.

 

Tom Hanks kertoi hänen Instagram-kanavallaan seuraajilleen, että hänen oireensa ovat edelleen samanlaiset kuin viikko sitten, jolloin hän sai positiivisen testituloksen koronavirustestistä. Miehellä ei ole kuumetta, mutta sitäkin vetämättömämpi olo.

Tom Hanks kertoi, että väsyttävä olo saa kaatumaan sohvalle päiväunille jo pyykkien pesemisen tai tiskaamisen jälkeen. Hanks ja Wilson ovat jo päässeet pois sairaalahoidosta ja viettävät tällä hetkellä aikaa kotonaan karanteenissa.