Stara presents: Uniklubi ja Holmala ilmaisella striimikeikalla perjantaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti iskenyt koronaviruksen kriisi on perunut satoja bändikeikkoja myös Suomessa, mutta nyt Starassa nähdään kahden suosikkiartistin livekeikat striimattuna. Perjantai-iltana 20. maaliskuuta Uniklubi ja Holmala esiintyvät faniensa iloksi ilmaisella striimikeikalla Staran verkkosivuilla.

Holmala esiintyy kello 19.00 alkaen ja Uniklubi kello 21.00 alkaen. Konsertin mahdollistavat Rokkiloota ja Just In Case -yritykset. Molempien yhtyeiden kevään keikat jouduttiin perumaan koronaviruksen leviämisen vuoksi, mutta yhtyeet haluavat siitä huolimatta esiintyä.

– Koska kevään keikat peruuntuivat ja samalla loppuivat hommat myös teknikoilta, niin halusimme yhdessä tarjota talkoohengessä yleisöllemme jotain siistiä ja ainutlaatuista. Laskuja tällä ei makseta, mutta hyvä mieli tulee, Uniklubin Jussi Selo kommentoi.

Uniklubin uuden Siipirikko-singlen voi kuunnella Spotifystä tästä linkistä. Holmalan uuden Sakar-albumin voi kuunnella Spotifystä tästä linkistä.