Miehen penis juuttui muovipulloon – sitten alkoi pelastusoperaatio

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lääkäreiden vastaanotoille päätyy edelleen muitakin potilaita kuin vain koronaviruksen saaneita. Taanoin erään kiinalaissairaalan henkilökunnan täytyi irrottaa pulloon jumiin jäänyt penis.

Wuhussa sijaitsevaan sairaalaan toimitettu potilas oli tunkenut peniksensä muovipulloon eikä saanut sitä enää irti. Hän oli yrittänyt päästä pinteestä omin avuin leikkaamalla pullon kaulan poikki. Mies ei kuitenkaan onnistunut, ja lopulta hänen oli pakko kääntyä asiantuntijoiden puoleen.

Liveleak

Potilaan peniksen kerrotaan turvonneen ja muuttuneen purppuran väriseksi. Lääkäreiden toimesta pullo onnistuttiin lopulta irrottamaan onnistuneesti miehen elimen ympäriltä. Operaatio ikuistettiin videoksi, joka syystä tai toisesta on sittemmin päätynyt leviämään internetissä.