Bella Hadid nosti paitansa – paljasti täydellisen vatsansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Bella Hadid on jo alkuvuonna ollut hyvin kiireinen Pariisin muotiviikkojen toimesta. Kaunotar harkitsi jopa muuttamista Pariisiin ja kaupungista oman asunnon ostamista, koska hän vietti siellä niin paljon aikaa.

Nyt 23-vuotias kaunotar nähdään hyvin näyttävissä lehtikuvissa. Nainen on poseerannut Korean Vogue-lehdelle upeissa kuvissa, joissa hän esittelee hoikkaa mallivartaloaan. Viettelevissä kuvissa naisella on yllään puvun housut ja valkoinen toppi, jota hän nostaa paljastaakseen vatsansa.

Hadid nähtiin aiemmin hyvin seksikkäissä kuvissa, joissa mallilla oli yllään mustat lateksihanskat, lateksinen kaulapanta ja kapea kaistale lateksia myös rintojen peitteenä. Bella Hadid on saanut paljon suitsutusta kuvien myötä seuraajiltaan, jotka pitävät naista jumalaisen kauniina ja kommentoivat hänen vartalonsa hipovan täydellisyyttä.