Janni Hussi vessanpöntöllä – hulvaton kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-kaunotar ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi sai taannoin viimein toteuttaa yhden suurista unelmistaan, kun hänet kiinnitettiin juontajaksi Suomipop-radiokanavalle. Suosikkijulkkis on äänessä kanavalla viikonloppuisin aamusta iltapäivään. Nyt Janni on markkinoinut ohjelmaansa hulvattomalla somekuvalla.

Otoksessa Hussi istuu vessanpöntöllä keskellä jäistä järvenselkää ja lukee Itä-Savo -sanomalehteä. Janni ei kertonut miten ja miksi vessanpönttö oli päätynyt aivan toiseen paikkaan kuin missä ne tavallisesti sijaitsevat.

– Huomenta! Aamutoimitustesi lomassa on hyvä vääntää myös Suomipoppi päälle. Käännetään aivot hetkeksi muualle ja kuunellaan hyvää musaa yhdessä! Oon sun viikonloppukaverina tänään klo 9-13 ja huomenna 12-16, Janni muistuttaa kuulijoitaan.

View this post on Instagram

Tervetuloa NAISEN ANATOMIA MINUUTISSA -kurssille! Otathan hyvän asennon ja heristät korvasi kuulolle. Nyt tulee niin shokeeraavaa asiaa, että kannattaa tarratta hatustaan kiinni tiukemmin kuin Kikka hanurista. . . Minä olen nainen. Meitä on tällä maapallolla n. 3,8 miljardia, eli noin 49,6% koko väestöstä. Suomesta lajitovereitani löytyy reippaat 2,7miljoonaa. . . Naisen vartalo on mitä ihmeellisin kapistus. Se ei nimittäin näytä yhtenäkään päivänä samanlaiselta! Miettikää, siinä olis kamelionteillakin tekemistä muuntautua tässä tahdissa! Yhtenä päivänä on niin slimmi olo, että farkut meinaa tippua päältä kun seuraavana samat housut ei enää mene kiinni. Tai jos ne vaivalla meneekin, niin iltapäivästä lounaan yhteydessä ne puristaa niin paljon, että nappi sinkoaa omatoimisesti edessä istujan silmään. . . Aina edes päivän vaihtumisella ei ole väliä. Toisinaan aamun ja illan välillä peilistä saattaa katsoa täysin toinen ihminen. Se joka aamulla lähti kotelomekossaan valloittamaan maailmaa, palaa töistä sen näköisenä kuin olisi vetänyt vuoden pelkällä bissellä. . . Meillä hedelmällisessä iässä olevilla naisilla on myös kerran kuussa kuukautiset (hihihi, apua se sano MENKAT!!!) Niin, tämä puolestaan liittyy monimutkaisempaan munarakkulan kypsymiseen ja irtoamiseen, josta voi ovulaation aikaan tapahtua hedelmöitys. Tätä kutsutaan myös raskaudeksi. Tarinat haikarasta eivät siis olleetkaan totta, sorry. . . Toisilla naisilla premenstruaalioireyhtymä, kavereiden kesken PMS, voi aiheuttaa mm seuraavaa: . . ✔️Itkuun purskahtaminen, koska tajuat miten söpö oma koirasi on. ✔️Silmitön raivari, koska et löydä toista sukkaasi, etkä ole vielä 3:een tuntiin myöhässä mistään. ✔️Syöt kaiken. Ja enemmän. ✔️Et mahdu rintaliiveihisi. Etkä haluaisikaan, koska tisseihin sattuu niin s**tanasti. ✔️Luulet nielaisseesi ilmapallon. Mutta tiedät, että edes piereminen ei auta tähän turvotukseen. . . Kas näin naisen anatomia minuutissa! Toivottavasti viihdyit tunnilla ja opit jotain uutta! Haluan toivottaa sinulle varovaisuutta toivuksien kanssa, sillä emmehän me kaikki ole turvotuksesta huolimatta tiineinä. . . Ps. Kuvien välissä on 23 vuorokautta. Tätä kutsutaan myös kuukautiskierroksi.

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Fitness-julkkis kertoi taannoin miten naisen vartalo näyttää joka päivä erilaiselta ja miten välillä farkut ovat pudota ja toisena ne eivät mene edes kiinni. Janni kertoi miten vartalo muuttaa muotoaan usein myös saman päivän aikana.

– Aina edes päivän vaihtumisella ei ole väliä. Toisinaan aamun ja illan välillä peilistä saattaa katsoa täysin toinen ihminen. Se joka aamulla lähti kotelomekossaan valloittamaan maailmaa, palaa töistä sen näköisenä kuin olisi vetänyt vuoden pelkällä bissellä, Janni totesi päivityksessään.