Janni Hussi vessanpöntöllä – hulvaton kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-kaunotar ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi sai taannoin viimein toteuttaa yhden suurista unelmistaan, kun hänet kiinnitettiin juontajaksi Suomipop-radiokanavalle. Suosikkijulkkis on äänessä kanavalla viikonloppuisin aamusta iltapäivään. Nyt Janni on markkinoinut ohjelmaansa hulvattomalla somekuvalla.

https://www.instagram.com/p/B9_EyCSAIVT/

Otoksessa Hussi istuu vessanpöntöllä keskellä jäistä järvenselkää ja lukee Itä-Savo -sanomalehteä. Janni ei kertonut miten ja miksi vessanpönttö oli päätynyt aivan toiseen paikkaan kuin missä ne tavallisesti sijaitsevat.

– Huomenta! Aamutoimitustesi lomassa on hyvä vääntää myös Suomipoppi päälle. Käännetään aivot hetkeksi muualle ja kuunellaan hyvää musaa yhdessä! Oon sun viikonloppukaverina tänään klo 9-13 ja huomenna 12-16, Janni muistuttaa kuulijoitaan.

https://www.instagram.com/p/B7nEvCEgy9w/

Fitness-julkkis kertoi taannoin miten naisen vartalo näyttää joka päivä erilaiselta ja miten välillä farkut ovat pudota ja toisena ne eivät mene edes kiinni. Janni kertoi miten vartalo muuttaa muotoaan usein myös saman päivän aikana.

– Aina edes päivän vaihtumisella ei ole väliä. Toisinaan aamun ja illan välillä peilistä saattaa katsoa täysin toinen ihminen. Se joka aamulla lähti kotelomekossaan valloittamaan maailmaa, palaa töistä sen näköisenä kuin olisi vetänyt vuoden pelkällä bissellä, Janni totesi päivityksessään.