Kissa löysi nerokkaan piilopaikan – omistaja löysi vasta seuraavana päivänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hauskojen videoille tallentuneiden tilanteiden myötä on voitu todeta, että lähes kaikki kissat pitävät laatikoissa makoilusta. Moni kissa hakeutuu myös pieniin tarjoiluastioihin ja esimerkiksi lavuaariin lepäämään. Nyt videolla nähdään niin ovela makuupaikka, että kissan omistajakaan ei meinannut löytää lemmikkiään.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään millaisen ovelan piilopaikan kissa oli itselleen löytänyt. Gucci-niminen kissa oli löytynyt pitkän etsinnän jälkeen naisen vaatekomerosta kangaskassista, joka oli ollut vaatetangossa henkarissa roikkumassa.

Kissan omistaja oli eräänä päivänä etsinyt Gucci-nimistä lemmikkiään. Nainen oli varma, että kissa oli kotona sisällä, mutta hän ei kuitenkaan löytänyt kissaa mistään ennen kuin se päätti lopulta itse ilmestyä piilostaan. Seuraavana päivänä kävi samalla tavalla, mutta silloin nainen onnistui paikantamaan kissan ja löysi viattomilla silmillään katselevan Guccin omasta vaatekomerostaan.