Marika Fingerroos alastomana lauteilla: ”Nyt menee tunteisiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan.

Taannoin Marika riisui puolisolleen lähettämäänsä synttärikuvaan, mutta sosiaalisessa mediassa hän poseerasi hillitymmin. Nyt Marika on kuitenkin yllättänyt someseuraajansa, sillä hänet nähdään tuoreessa Instagram-kuvassaan saunan lauteilla alastomana. Katso kuva tästä.

– Eläkää ihmisix, pankaa, mutta älkää lisääntykö. Ei olis koronaa, ilman liikaa väkee…. Eli vessapaperiin. ps. Mun muutama ystävä lisääntyy just nyt, mut ne onkin sen verta valioyksilöitä, ettei koske heitä…. Ja nyt menee tunteisiin, Marika Fingerroos kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.