Tunkeilija Jennifer Lawrencen kotiin – halusi vain tavata tähden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Lawrencen ja hänen miehensä Cooke Mulroneyn kotiin murtauduttiin sunnuntaina 15. maaliskuuta. Murtautujan ei tosin ollut tarvinnut kuin astella tähtien Beverly Hillsin kartanon ovesta sisään, koska etuovi oli ollut avoinna.

Pariskunta oli toiminut nopeasti ja ottanut itse tunkeilijan kiinni. Lawrence ja Mulroney olivat pitäneet tuntematonta henkilöä itse aloillaan niin kauan, että vartiointiliikkeen apu ja poliisit olivat ennättäneet paikalle. Tilanne oli ollut hyvin rauhallinen, mutta tuore aviopari oli kuitenkin ehtinyt säikähtämään tapahtunutta.

Tunkeilija oli ollut Daily Mail -sivuston mukaan 23-vuotias nuori nainen. Hän oli ollut fani, joka oli vain ajatellut haluavansa tavata 29-vuotiaan Jennifer Lawrencen henkilökohtaisesti. Etuovi oli ollut avoinna kun nainen oli kokeillut sitä, minkä jälkeen fani oli vain astellut tähden yli kahdeksan miljoonan arvoiseen taloon sisälle.